Hoe bepaal je de optimale marketingstrategie voor jouw bedrijf?

Hoe onderscheid je je tegenwoordig nog als merk of organisatie? Hoe bereik je je klant? En hoe maak je nou echt contact met je klant?


Strateeg en verbinder met een passie voor digital. Het is en blijft een uitdaging om merken te (her)positioneren in het (digitale) landschap. De continue veranderende en in beweging zijnde wereld en klant vraagt om creatieve, vernieuwende en doeltreffende oplossingen. Strategieën en oplossingen die verder gaan, maar die nooit voorbij gaan aan het merk of de organisatie! 'Think outside the box, but never forget what's inside the box!' 

Wie ik ben? Een verbinder. Die op zoek gaat naar het echte contact tussen jouw merk, product of dienst en de mentaliteitsgroep. En die begrijpt dat communicatie veel meer is dan het vertellen van een mooi verhaal. Het gaat om het vertellen van een écht verhaal! Waar kom je vandaan? Waar ga je naartoe? En hoe gaan we een relatie aan met de klant? En hoe zorgen we ervoor dat dit gedragen wordt door de hele organisatie? Want marketing en communicatie is van iedereen! 


Ik zie mogelijkheden waar anderen problemen zien en ben kritisch als andere denken dat de oplossing al voorhanden is. Ik houd van een directe aanpak en ben niet bang om een compleet nieuwe richting in te slaan, zonder daarbij de bewezen successen uit het oog te verliezen. Daarnaast maak ik graag To Do lijstjes, gooi ik die net zo lief weer weg als dat nodig is en ben ik altijd op zoek naar een strategie waarmee je de doelstellingen behaalt en het liefst overtreft. 

In een paar steekwoorden: kritisch, creatief, niet bang voor een uitdaging, open minded, focus op het resultaat, oog voor de grote lijnen en voor details, direct, met humor en vooral vol passie voor alles wat met marketing en communicatie te maken heeft.

Contact

Social Zebra      

Leila Mulder
info@socialzebra.nl 

06-48473976

www.socialzebra.nl

https://nl.linkedin.com/in/leilamulder


Strategy Connectors
www.iddd.nl/partners/mirjam-gootjes-leila-mulder/
Beknopte CV

 

  • januari 2016 - heden 
  • Founder Strateeg Strategy Connectors 
  • september 2013 - heden 
  • Founder Strateeg Social Zebra 
  • maart 2016 - heden
  • Strateeg a.i. Canday
  • mei 2015 - heden
  • Techlady Techionista.com
  • september 2015 - november 2015
  • Strateeg FLOW a.i. SANOMA NL
  • mei 2015- november 2015
  • Hoofdredacteur VIVA a.i. SANOMA NL
  • januari 2015-mei 2015
  • Strateeg VIVA a.i.

Strategy Connectors en Social Zebra

Strategy Connectors

Strategy Connectors staat voor goede strategieën door goede strategen. En een goede strateeg is volgens ons een verbinder. Iemand die in staat is om relaties aan te gaan en om relaties verder uit te bouwen. Want hoe maak je nou echt connectie met je klant? En hoe zorg je ervoor dat je de connectie in je eigen organisatie niet uit het oog verliest? Want wij geloven dat marketing niet langer iets is wat alleen door de marketingafdeling gedragen moet worden. Marketing is iets van de hele organisatie! En daarom is het zo belangrijk om draagvlak en betrokkenheid te creëren. De interne verbinding dus. Pas dan kun je dat ook op een goede en passende manier vertalen naar je consument en met hem of haar de verbinding aangaan. 


Social Zebra  SocialZebra 

Behoefte aan een content strategie? Of aan goede content? Is er een workshop nodig om te laten zien wat je kunt bereiken met goede content? Of door echt sociaal te zijn? Kan!

Want SocialZebra denkt graag met je mee en kijkt samen met jou welke social media en welke content het beste past bij jouw merk of jouw organisatie zodat we een plan op maat kunnen maken. Want contentmarketing betekent voor elk merk en voor elke organisatie iets anders. Omdat doelstellingen, doelgroepen en organisaties nou een keer verschillend zijn.

SocialZebra heeft al mogen werken voor de volgende mooie merken en bedrijven: Sanoma (Blogtoday en VIVA), KOH Cosmetics, J.P. Audiovisueel, Severin, Canday, Miss Sporty, Sally Hansen, New York Color, Villa Massa en meer.