Versterk de positie van uw bedrijf

Ardent Academy is een kennisplatform voor de ambitieuze DGA's en ondernemers. De Ardent Academy heeft tot doel om de kennis van DGA’s en ondernemers  rondom strategische thema’s te vergroten, om daarmee de positie van de onderneming te versterken. Alle workshops staan in het teken van tijd om te ondernemen!

Workshops

"Innovate or Die"  vrijdag 26 januari 2018

Pieter Burghouts, Expert Nexxworks,  Monique op de Weegh, Directeur/eigenaar HRM-O en 


De informatie van de workshop "HRM in de praktijk!" van Monique op de Weegh (HRM-O) en Kees Stam (Preventix) gehouden op 19 mei 2017 is hier te downloaden.

De informatie van de workshop "Vraaggestuurd werken!" van Klaas Dijkstra gehouden op 14 juli 2017 is hier te downloaden. 

 

Waar worden de workshops gehouden?

De workshops van de Ardent Academy vinden doorgaans plaats in de Fruittuin van West in Amsterdam, uitzonderingen daargelaten. Op de pagina van de specifieke workshop staat de exacte locatie vermeld.

Ga voor meer informatie naar contact voor alle contactgegevens. U treft hier ook informatie aan hoe u Ardent per trein en met de auto (inclusief parkeren) kunt bereiken.

Waar moet een workshop aan voldoen!

Onze Ardent Academy voldoet aan de volgende voorwaarden:

    • Leren
    • Inspireren
    • Toepasbaar: 'dat ga ik morgen doen'
    • Verbinden
    • Gericht op groei 

Kennisplatform

Video met Prof. dr. Jan Adriaanse

Onze trainers

Onze workshop trainers zijn:

Begin- en eindtijden workshops

Bij iedere workshop gaat de deur om 14.00 uur open. De workshops beginnen om 14.30 uur en duren tot 18.00 uur. Voor broodjes e.d. wordt gezorgd. 

Daarna is er nog gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een borrel.


Schrijf u nu in voor een workshop

Dankzij onze trainers

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door onze trainersHet zijn stuk voor stuk trainers die DGA's en ondernemers met hun specialisme vooruit helpen. 

Voor de prijs hoeft u het echt niet te laten!

U kunt bij de Ardent Academy een workshop volgen voor € 95,00 exclusief BTW, inclusief koffie, thee, fris, broodjes en uiteraard een borrel.