Artikelen nieuwsbrieven

rss

Artikelen nieuwsbrieven

Artikelen die via de nieuwsbrieven gecommuniceerd zijn

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017

De laatste fiscale tips en adviezen!
Special Regeerakkoord 2017

Special Regeerakkoord 2017

VVD, CDA, D66 en CU hebben "Vertrouwen in de toekomst", en hoe vertaalt zich dat in de praktijk voor u?
Special Miljoenennota 2017

Special Miljoenennota 2017

De economie groeit harder, wat betekent dat voor u?
Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017

Biedt u uw kinderen vakantiewerk op uw bedrijf? U leest er meer over in deze nieuwsbrief.
Nieuwsbrief juni 2017

Nieuwsbrief juni 2017

Winstontwikkeling MKB stijgt in 2016 maar personele kosten ook! MKB-er gaat u meer investeren? U leest er meer over in deze nieuwsbrief.
Nieuwsbrief mei/juni 2017

Nieuwsbrief mei/juni 2017

Stamrechtverplichting kink in de kabel voor uw pensioen in eigen beheer? Lees hier meer over de oplossing.
Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief met tips en adviezen voor alle belastingplichtigen met o.a. een stappenplan voor pensioenopbouw.
Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017

In dit paasnummer nieuwe informatie over het afschaffen van het Pensioen in Eigen Beheer. Onderneemt u voor 1 juli actie?
Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017

Het actuele nieuws in februari voor ondernemers, DGA's, werkgevers en automobilisten
De laatste tips van het jaar 2016!

De laatste tips van het jaar 2016!

Nieuwsbrief van Ardent voor DGA's, huizenbezitters, werkgevers, auto bezitters en alle anderen met financiële en fiscale lasten en lusten. In dit nummer ook het laatste nieuws over het uitstel van de afschaffing van het Pensioen in Eigen Beheer (PEB).
Special Eindejaarstips

Special Eindejaarstips

In deze special tips en adviezen voor belastingplichtigen, ondernemers, DGA werkgevers, investeerders, eigenaren en verhuurders van woningen en automobilisten
Ardent Special Starter en ZZP-ers

Ardent Special Starter en ZZP-ers

In deze special vind je financiële tips en adviezen die jou als starter en ZZP-er helpen bij het opzetten van een bedrijf.
NIEUWSBRIEF ARDENT, 2015, NUMMER 5

NIEUWSBRIEF ARDENT, 2015, NUMMER 5

Vanaf 1 juli 2015 vervangt de transitievergoeding de huidige ontslagvergoeding.Lopende afspraken in de CAO en / of een collectief sociaal plan over vergoedingen waarop uw werknemer recht heeft als u de arbeidsovereenkomst beëindigt, gaan echter voor op de transitievergoeding.
Ardent Nieuwsbrief, speciale editie

Ardent Nieuwsbrief, speciale editie

In deze nieuwsbrief zoomen we in op de belang-rijkste bedrijfseconomische ontwikkelingen voor het MKB als geheel. We vergelijken de financiële situatie van ondernemend Nederland aan het eind van 2014 met die van een jaar eerder. Over het algemeen kunnen we stellen dat bedrijven er beter voor staan dan in voorgaande jaren, al is het niveau van vóór de crisis in veel gevallen nog ver weg.
Nieuwsbrief Ardent Planners, 2015, nummer 1

Nieuwsbrief Ardent Planners, 2015, nummer 1

Iedereen weet wat het is en toch praten we er niet graag over: het testament. Weet unog wat er in staat? En is dat in uw geval ook nog steeds de beste optie? Waarschijnlijk bent u geneigd om ja te zeggen, maar is dat ook écht zo?
Nieuwsbrief Ardent, 2015, nummer 4

Nieuwsbrief Ardent, 2015, nummer 4

Heeft u tuinplannen? Of bent u hovenier? Onderneem dan snel actie! Ook het aanleggen of onderhouden van de tuin valt onder het tijdelijk verlaagde BTW-tarief voor renovatie en herstel van woningen. Het lage BTW-tarief van 6% geldt alleen voor de arbeidskosten en geldt nog tot 1 juli 2015. Profiteer nu!
Nieuwsbrief Ardent, 2015, nummer 3

Nieuwsbrief Ardent, 2015, nummer 3

De Belastingdienst is op 17 maart teruggekomen op een eerdere uitspraak met betrekking tot vrijstelling van personeelsfeesten Met als gevolg dat het hapje, het lopende buffet, de drankjes, de reiskosten en eventuele overnachtingskosten toch over het algemeen niet buiten de heffing zullen blijven.

Overzicht Artikelen

Tags

Personeel werkkostenregeling Btw Financiering Eigen woning AOW Testament Estate planning Benchmark WBSO Transitievergoeding vakantiewerk dienstbetrekking kostenvergoeding restschuldregeling bedrijfsopvolgingsfaciliteiten eigen vermogen Arbowet arbodienstverlening handhaving toezicht betaaltermijn Monumentenaftrek vakantiewoning scholingsuitgaven inkomstenbelasting belastingtarieven vennootschapbelasting dividendbelasting bronheffing renteaftrek prinsjesdag miljoenennota personele kosten winst trouwplannen ondernemingsvermogen omzetting pensioen minimumjeugdloon Stamrecht afkoop ww uitkering btw heffing pivégebruk salaris dga vakantiegeld pensioen in eigen beheer transitievergoeding btw-drempel stagiair innovatie anoniementarief WKR bijtelling zakelijke deelauto overdracht kantoorpand btw hypotheek buitenlandse zorgkosten afschaffing pensioen in eigen beheer minimumloonregels aangepast zonnepanelen bedrijfspand bijtelling bestelauto belastingvrij schenken lage lonen vergoeden van maaltijden DGA LIV lage inkomens voordeel modelovereenkomsten ZZP-er arbeidswetgeving kwaadwillende opdrachtgevers schenken familiebedrijf lage bijtelling auto WGA kerstborrel huis kopen fiscaal fiets van de zaak auto van de zaak lijfrentepremie aftrek onzelfstandige werkruimte huurwoning compensatie ontslagvergoeding langdurig zieke werknemer AOW aftrek congres aftrek zakenlunch kleine ondernemersregeling belastingplichtigen ondernemers DGA werkgevers automobilisten woningeigenaar woningverhuurder ondernemer starter ZZP-er KvK Kamer van Koophandel Startersdag 2017 aftrekposten ZZP DBA