•  
  •  
  •  
  •  

Marc-Jan Hollenberg

Sinds 1999 ondernemer en vooruithelper van ondernemers. Wakkermaker, levensgenieter en social entrepreneur. Met 49 jaar levenservaring en 30 jaar werkervaring in het grote en kleine bedrijfsleven, ontwikkeld tot mastertrainer in leiderschap, communicatie en samenwerking binnen ondernemingen. Focus op de ontwikkeling van ondernemende groeiers en bloeiers. 

Founder van iDoDareDream, een filosofie met een krachtige set principes die mensen en ondernemingen voorwaarts helpt. Mensen met ontspannen daadkracht laten bouwen aan hun droomambitie en doelstellingen is wat hij het liefste doet. 

iDDD Company bv voor het bedrijfsleven en iDDD Foundation voor jongeren, zijn de organisaties waarmee hij dit met zijn team naar buiten brengt. Gelooft dat persoonlijke ontwikkeling altijd leidt tot businessontwikkeling. Leeft en werkt met ontspannen daadkracht. Vader van twee zoons, 18 en 20 jaar wijs. Is autodidact en vernieuwend, daagt uit, schept veiligheid. Bij ondernemers en ondernemende mensen die geloven dat veranderen staat voor groeien. Levensprincipes zijn ‘bereidheid is alles’ en ‘het kan!’. 

Auteur van ‘De LifeNavigator©’. Een boek over toegepaste persoonlijke ontwikkeling in werken en leven. Leesbaar, direct toepasbaar, inspirerend en vol praktische en leerzame opdrachten. Zijn tweede boek, ‘De BusinessNavigator©’, zit al in de pen en zal vooral ondernemers aanspreken. 

Tijd voor een ontmoeting

iDDD Company BV
Marc-Jan Hollenberg
Rijksstraatweg 144 (achter)
1968 LM  Heemskerk

Telefoon: 06-51529192 

E-mail: marcjan@iddd.nl

Website:http://www.iddd.nl/

LinkedIn: bekijk het volledige profiel

Volg Marc-Jan op Facebook

Ik ontmoet je graag voor een persoonlijke kennismaking en ben benieuwd naar je persoonlijke en zakelijke droomambities!

iDDD Company

iDDD Company gaat voor ‘droomambities dóen’ door ondernemend leidinggeven. Vanuit de krachtige iDoDareDream filosofie verzorgen wij consultancy, trainingen en coaching voor ondernemende mensen in bedrijven die leidinggeven aan hun gezamenlijke en eigen droomambitie. Wij richten ons op ‘bloeiers en groeiers’ die willen leidinggeven met echtheid. Directies en managementteams, managers en hun professionals, maar ook zzp-ers en ondernemers die er écht voor willen gaan, volgen onze opleidingen en cursussen. 

 

Onze klanten geloven, net als wij, in de samenhang tussen het ontwikkelen van de onderneming en het ontwikkelen van authenticiteit in leiderschapsstijlen en communicatie. Met training laten wij mens en organisatie groeien met de door ons ontwikkelde iDDD Business Navigator® en iDDD Leadership Navigator®. Kenmerkend voor onze aanpak is: persoonlijk, diepgaand, praktisch en met impact. Wij gaan voor duurzaam resultaat door permanente educatie door training en coaching vanuit een langdurige samenwerking. Met echtheid en in verbinding. Met jou. Met je team. Met je organisatie. In contact kan immers álles. 

Daar geloven wij in. Daar staan wij voor.

Beknopte CV

Geboren op 29 september 1968 en opgegroeid als oudste zoon in een liefdevol gezin met sterke waarden als eerlijkheid, duidelijkheid en rechtvaardigheid. Uitspraken als ‘voor je familie en vrienden sta je altijd klaar, hard werken, de handen uit de mouwen, ga studeren jongen want dan heb je je toegangskaartje tot de arbeidsmarkt en alles kan, als je maar volhoudt’ zijn uitspraken waar ik mee ben opgegroeid.

Na mijn HEAO-studie heeft mijn hart altijd bij commerciële en leidinggevende functies gelegen. Verwachtingen van klanten en medewerkers overtreffen vond ik een sport. Veranderingen omzetten in groei was mijn focus. Na 12 jaar in het grootbedrijf actief geweest te zijn, heb ik de stap naar ondernemerschap gemaakt. Als managing partner heb ik 10 jaar vormgegeven aan de groei van een trainingsinstituut in persoonlijke ontwikkeling. Sinds 1 januari 2011 sta ik als founder aan de bakermat van iDDD Company. Als master trainer in leiderschap en senior managementbegeleider werk ik vooral met ondernemers, directies, managers, professionals en hun teams aan hun persoonlijk en zakelijk succes. Samen met ons iDDD-team breng ik vol bezieling onze droomambitie in de wereld: een beweging opgang brengen van mensen die hun droomambitie dóen!