•  
  •  
  •  
  •  

Ambities realiseren met je mensen

Monique op de Weegh-Mosch is al bijna 20 jaar werkzaam in het vakgebied HRM. Ze is een bevlogen professional die werkt vanuit haar hart. Zij werkt vanuit de overtuiging dat persoonlijke groei leidt tot zakelijke groei, altijd!

 

Monique is bekwaam in het projectmanagement van grote, complexe HR-projecten. Ze werkte voor Getronics, Nortel en Microsoft. Ze was onder andere verantwoordelijk voor outsourcing, werving & selectie, pensioenonderhandelingen, invoering van het nieuwe werken, efficiencyslagen, inrichting van de OR en bedrijfsovernames, om een greep uit haar werkzaamheden te noemen. 

Een gedreven verbinder die leiders en teams naar zichzelf laat kijken en transformaties begeleidt. Is daarbij hard op de inhoud en zacht op de mens.  

Stimuleert natuurlijke groei en werkt daarom ook graag in haar moestuin.  

 

Werkt intuïtief en in verbinding. Vanuit de overtuiging dat alle kennis en potentieel al in de mensen aanwezig is en alleen maar naar de oppervlakte gehaald hoeft te worden vanuit de onderstroom.  

Houdt van gezelligheid, is gastvrij en kookt graag voor vrienden en familie.  

Viert alles wat je kunt vieren in het leven.  

Verzamelt met haar gezin herinneringen door veel te reizen.  

Doet ook graag iets voor anderen in de vorm van ontwikkelingswerk in Sri Lanka.

Contact

nexxworks solutions     

Monique op de Weegh - Mosch

monique@nexxworks.com 

 

 06-23602344

 www.nexxworkssolutions.com

 https://nl.linkedin.com/in/monique op de Weegh

 @nexxworkssolutions.com


Beknopte CV

2017 - heden 
Partner bij nexxworks solutions 

2015 - heden
Eigenaar HRM-O HRM Partner voor Ondernemer

2007 - 2015
Senior HR Manager Microsoft NL 

2000 - 2006
Nortel Networks HR Business Partner voor Carrier Sales en Operations

1997 – 2000
HR Consultant Getronics

1997
Stagiaire Getronics 

Nexxworks solutions en HRM-O

nexxworks solutions

 

 

De wereld om ons heen verandert in een snel tempo. En technologie verandert de mogelijkheden van de mens.

 

We raken steeds meer gewend aan de snelheid waarin de veranderingen om ons heen plaatsvinden. We passen ons steeds sneller en makkelijker aan. En datzelfde aanpassingsvermogen verwachten we ook van de merken, de organisaties en de mensen waarmee we zaken doen. Hierbij vergelijken we merken niet alleen met branchegenoten, maar met iedereen. De grenzen vervagen dus. En juist daarom is het belangrijk om te weten hoe je je eigen plek kunt innemen in deze veranderende wereld.

In veel gevallen betekent dat transformatie. Of innovatie. En dat is niet niets! Maar wel noodzakelijk als je op een duurzame manier waarde wilt (blijven) toevoegen. En daarmee bestaansrecht wilt blijven houden. De concrete invulling is voor iedereen anders, maar onze aanpak gelijk. Integraal. Waarbij we alle facetten vanuit de driehoek Business, People, Brand belichten. En waarbij we jouw klant centraal zetten. Altijd. Omdat we geloven dat je alleen zo succesvol kunt zijn. Alleen als je ervoor zorgt dat alles klopt en door iedereen doorleefd wordt kun je nog het verschil maken in de transparante, digitale wereld waarin we leven.

 

HRM-O

HRM-O is het bedrijf van Monique op de Weegh-Mosch. De kern van HRM-O is iedereen een stap verder brengen in zijn ontwikkeling. De ondernemer, medewerker(s) en daarmee de onderneming dus. Monique is bekwaam in het projectmanagement van grote, complexe HR-projecten. Ze werkte voor Getronics, Nortel en Microsoft. Ze was onder andere verantwoordelijk voor outsourcing, werving & selectie, pensioenonderhandelingen, invoering van het nieuwe werken, efficiencyslagen, inrichting van de OR en bedrijfsovernames, om een greep uit haar werkzaamheden te noemen.
 

De aanpak van Monique is zowel zakelijk als warm. Duidelijk over de inhoud, maar met oog voor de mens. Altijd. Ook onder moeilijke omstandigheden zoals ontslagrondes.

Deze kennis, ervaring en mooie combinatie van eigenschappen biedt Monique nu aan via HRM-O. Aan kleine bedrijven en aan grote. Aan organisaties die geen eigen HR-afdeling hebben. Aan bedrijven die tijdelijk HR-projectondersteuning nodig hebben. Aan bedrijven die advies willen, of ‘even’ handen aan het bed. HRM-O: