•  
  •  
  •  
  •  

De zin van ondernemen óf ondernemen met zin?

 

Misschien herken je het volgende. Je werkt hard. Doet wat je kan, met de beste bedoelingen. Soms heel succesvol, soms met tegenslagen. Dat hoort bij ondernemen. Je wilt dat je mensen samen met jou bouwen aan je onderneming. Dat iedereen zich bevlogen voelt en proactief handelt. Je wilt meer ontspanning ervaren en tegelijkertijd wél daadkrachtig zijn. Ergens geloof je wel dat het kan, maar je krijgt er toch nog niet helemaal de vinger op… 

 

Marc-Jan Hollenberg, wakkermaker en founder van iDDD Company, neemt je mee door dé vijf basisvragen om je onderneming met ontspannen daadkracht succesvol te maken en te houden.

 

Wat ga je tijdens deze Ardent Academy doen?

 Je ontdekt wat jouw belangrijkste taak als ondernemer is. 

 Je ervaart wat de impact is van die vijf basisvragen op je onderneming én op jou als ondernemer of als ondernemende professional. 

 Je wordt geïnspireerd door de voorbeelden van Marc-Jan en die van de andere ondernemers in deze workshop.

 Je leert je onderneming effectief op een andere manier te bekijken.

 Je maakt kennis met de BusinessNavigator©, de door Marc-Jan ontwikkelde nieuwe manier van waarnemen in je organisatie. Praktisch, verhelderend en met impact.

 

De LifeNavigator©

Iedere deelnemer krijgt een exemplaar van zijn boek De LifeNavigator© mee. Een helder doe-boek wat je als mens en als ondernemer bijzondere inzichten geeft over waar jij voor staat en voor gaat in je leven. Het succes van je onderneming start immers bij jou.

NA DE WORKSHOP SPARREN? NEEM EEN GAST MEE!

Neem iemand mee uit je organisatie of uit je netwerk (klant of een goede zakenpartner) zodat je na de workshop samen kunt sparren! Meld jezelf en je relatie aan voor de Ardent Academy. Stuur een e-mail naar Chretienne Nielen onder vermelding van 'De zin van ondernemen óf ondernemen met zin?'. Geef ook even aan welke gast of gasten je meeneemt en hun e-mailadres. 

Meld je aan!

Meld je aan voor de Ardent Academy. Stuur een e-mail naar Chretienne Nielen onder vermelding van 'De zin van ondernemen óf ondernemen met zin?'. Na de inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. 

Datum en tijdstip

De workshop "De zin van ondernemen óf ondernemen met zin?" wordt gehouden op vrijdag 16 maart 2018. De deur gaat om 14.00 uur open (inloop). De workshop begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Daarna is er gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een borrel.

Deze Ardent Academy vindt plaats in de Fruittuin van West, Tom Schreursweg 48, 1067 MC Amsterdam (gebruikt u navigatie voer dan het adres Tom Schreursweg 12 in).

Grote hoeveelheid praktijk voorbeelden

Alle onderdelen van de workshop worden gelardeerd met een grote hoeveelheid voorbeelden uit de praktijk. Alle deelnemers ontvangen de presentatie met daarin concrete voorbeelden, technieken en theorie. 

VOOR DE PRIJS HOEF JE HET ECHT NIET TE LATEN!

Je kunt bij de Ardent Academy deze workshop volgen voor € 95,00 (exclusief BTW) en inclusief het boek De LifeNavigator© , koffie, thee, fris, snacks en uiteraard een borrel!