Durf, doen en doorzetten; maak van jouw product het beste in de markt!

Kom óók naar de Ardent Academy met als trainer Elske Doets "Zakenvrouw van het jaar 2017"

U hoort hoe Elske zichzelf en haar team motiveert en inspireert. Hoe ze voor haarzelf en haar onderneming doelstellingen formuleert. Op welke manier ze leiderschap en strategie invult. En, misschien nog belangrijker, hoe zij delegeert en focus behoudt. 

Deze Ardent Academy geeft u een kijkje in de keuken van een ras ondernemer. Haar ervaringen geven antwoord op de vragen waar elke ondernemer mee wordt geconfronteerd.

Het ondernemen is Elske met de paplepel ingegoten. Haar vader, Jan Doets, is destijds met Jan Doets America Tours gestart. Onder de bezielende leiding van Elske is Jan Doets America Tours verder uitgebouwd tot een onderneming die nationaal en internationaal in de prijzen valt. Direct contact met lokale leveranciers, een stapje harder lopen voor je klanten, op de belangrijke spelers afstappen en intuïtief management. Dat zijn de ingrediënten die Jan Doets America Tours tot een zeer succesvolle speler in de reisbranche maakt.

NEEM EEN GAST MEE!

U hebt vast een relatie, klant of een goede zakenpartner waar deze Ardent Academy ook interessant voor is. Meld uzelf en uw relatie aan voor de Ardent Academy. Stuur een e-mail naar Chretienne Nielen onder vermelding van 'Durf, doen en doorzetten; maak van jouw product het beste in de markt!'. Geef ook even aan welke gast of gasten u meeneemt en hun e-mailadres. 

Wat leert u?

Deze Ardent Academy leert u:

- Hoe motiveert en inspireert u: hoe vertaalt zich dat in gedrag, houding en acties richting de 

  onderneming en het team?

- Hoe formuleert u doelstellingen op strategisch- en operationeel niveau?

- Hoe stuurt u op het behalen van doelstellingen?

- Leiderschap en strategie; wat stuurt u in uw beslissingen en welke leiderschapsstijl past u 

  daarbij toe?

- Hoe delegeert u en behoudt u focus?

- Hoe bouwt u een team met A-spelers met ruimte voor ontwikkeling?

- Hoe past u creatieve marketing toe?

Meld u aan!

Meld u aan voor de Ardent Academy. Stuur een e-mail naar Chretienne Nielen onder vermelding van 'Durf, doen en doorzetten; maak van jouw product het beste in de markt!'. Na de inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. 


Datum en tijdstip

De workshop "Durf, doen en doorzetten; maak van jouw product het beste in de markt!" wordt gehouden op vrijdag 29 september aanstaande. De deur gaat om 14.00 uur open (inloop). De workshop begint om 14.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een borrel.


Deze Ardent Academy vindt plaats in het kantoor van Jan Doets America Tours, G. Rietveldweg 1 in Heerhugowaard

Grote hoeveelheid praktijk voorbeelden

Alle onderdelen van de workshop worden gelardeerd met een grote hoeveelheid voorbeelden uit de praktijk. Alle deelnemers ontvangen de presentatie met daarin concrete voorbeelden, technieken en theorie. 

VOOR DE PRIJS HOEFT U HET ECHT NIET TE LATEN!

U kunt bij de Ardent Academy deze workshop volgen voor € 95,00 exclusief BTW, inclusief koffie, thee, fris, snacks en uiteraard een borrel.