•  
  •  
  •  
  •  

Innovate or Die


De wereld om ons heen verandert. En het tempo waarin deze veranderingen op ons afkomen ligt hoog. AI, Robotics, Big Data en andere (technologische) ontwikkelingen bieden kansen voor jou en jouw bedrijf! Maar om deze kansen volop te kunnen benutten op een manier die bij je past, moet iedere ondernemer zich de komende jaren meerdere malen opnieuw uitvinden. Dus waar ga jij heen met jouw bedrijf?

Hoeveel van jouw tijd besteed jij aan je bedrijf in plaats van werken in je bedrijf? En hoeveel procent van deze tijd besteed jij aan je lange termijn toekomst? Hoe centraal staat de klant in jouw benadering?

 

In een halve dag nemen onze trainers Pieter Burghouts, Monique op de Weegh en Leila Mulder van Nexxworks solutions jullie mee in het hoog interactieve en intensieve programma:

 

13.30 - 14.15 Inspirerende keynote

14.15 - 15.00 Wie is jouw klant in 2025 – impact op je business model

15.00 - 15.15 Korte pauze

15.15 - 16.00 Merkidentiteit – hoe blijf je duurzaam relevant voor je klanten

16.00 - 16.45 People – waarom willen mensen bij jou werken en waarom willen klanten van jouw mensen kopen?

16.45 - 17.15 Stappenplan om morgen mee te beginnen

17.15 - 17.30 Vragen, feedback en afronding

NEEM EEN GAST MEE!

U hebt vast een relatie, klant of een goede zakenpartner waar deze Ardent Academy ook interessant voor is. Meld uzelf en uw relatie aan voor de Ardent Academy. Stuur een e-mail naar Chretienne Nielen onder vermelding van 'Innovate or Die'. Geef ook even aan welke gast of gasten u meeneemt en hun e-mailadres. 

Wat leert u?

 

Deze Ardent Academy leert u: 

Inspiratie en zicht op de veranderende wereld om je heen 

- Inzicht wat het voor jou en jouw organisatie betekent

- Een concreet stappenplan waar jij morgen mee aan de slag kunt 

Het boek ‘The day after tomorrow’ van Peter Hinssen

- Het boek "Customers the day after tomorrow"van Steven van Belleghem

Meld u aan!

Meld u aan voor de Ardent Academy. Stuur een e-mail naar Chretienne Nielen onder vermelding van 'Innovate or Die'. Na de inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. 

Datum en tijdstip

De workshop "Innovate or Die" wordt gehouden op vrijdag 26 januari 2018 aanstaande. De deur gaat om 13.00 uur open (inloop). De workshop begint om 13.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een borrel.


Deze Ardent Academy vindt plaats in de Fruittuin van West, Tom Schreursweg 48, 1067 MC Amsterdam (gebruikt u navigatie voer dan het adres Tom Schreursweg 12 in).

Grote hoeveelheid praktijk voorbeelden

Alle onderdelen van de workshop worden gelardeerd met een grote hoeveelheid voorbeelden uit de praktijk. Alle deelnemers ontvangen de presentatie met daarin concrete voorbeelden, technieken en theorie. 

VOOR DE PRIJS HOEFT U HET ECHT NIET TE LATEN!

U kunt bij de Ardent Academy deze workshop volgen voor € 175,00 (exclusief BTW) maar inclusief 2 boeken, koffie, thee, fris, snacks en uiteraard een borrel!