Casusmiddag HRM in de praktijk!


De casusmiddag "HRM in de praktijk!" wordt verzorgd door Monique Op de Weegh-Mosch (http://www.hrmo.nl) en Kees Stam (www.werkxe.nl). 

Monique werkt al bijna 20 jaar in het vakgebied HR. Een bevlogen professional handelend vanuit haar hart met de overtuiging dat persoonlijke groei leidt tot zakelijke groei, altijd!  

Kees is een zeer ervaren, gedreven en resultaatgerichte (interim) HR professional die medewerkers in beweging zet. Hij werkt dagelijks samen met Preventix, een gecertificeerde en slagvaardige arbodienst en houdt zich vooral bezig met het herstructureren van verschillende bedrijfsonderdelen als gevolg van verkoop of reorganisaties.

De workshop bestaat uit drie delen:

1. Help!, hoe manage ik mijn ziekteverzuim (en de bedrijfsarts)?

Kees heeft vele voorbeelden hoe het proces rondom ziekteverzuim snel en effectief wordt gemanaged.

2. Hoe ga ik om met de wel en niet functionerende medewerker(s) in mijn bedrijf?

Hoe vind ik de balans in mijn bedrijf tussen het behouden van goede werknemers, het ontwikkelen van talent en afscheid nemen van mensen die niet (meer) functioneren?

Wat kan ik als ondernemer doen om dit zo goed mogelijk te managen?

3. Test je HRM kennis

In dit interactieve deel van de workshop testen we je kennis en kunde op het gebied van HRM.

Tijdens de workshop is er veel ruimte voor inbreng van eigen casuïstiek. Stuur je vraag naar Chrétienne Nielen (voor 5 mei), zodat Monique en Kees voldoende tijd hebben om jouw casus voor te bereiden.

 


NEEM EEN GAST MEE!

U hebt vast een relatie, klant of een goede zakenpartner waar deze workshop ook interessant voor is. Meld uzelf en uw relatie aan voor de workshop. Stuur een e-mail naar Chrétienne Nielen onder vermelding van 'Casusmiddag HRM in de praktijk!'. Geef ook even aan welke gast of gasten u meeneemt en hun e-mailadres. 

Grote hoeveelheid praktijk voorbeelden

Alle onderdelen van de workshop worden gelardeerd met een grote hoeveelheid voorbeelden uit de praktijk. Alle deelnemers ontvangen een reader met concrete voorbeelden, technieken, theorie etc. De reader kan worden gebruikt als naslagwerk. 

Wat leert u?


 

U leert tijdens deze workshop onder andere het volgende:

- Hoe krijg je ziekteverzuim onder controle

- Hoe behoud ik goede werknemers en hoe neem ik afscheid van medewerkers

- Hoe staat mijn parate kennis van HRM er voor?

Meld u aan!

Meld u aan voor deze workshop. Stuur een e-mail naar Chrétienne Nielen onder vermelding van 'Casusmiddag HRM in de praktijk!'. Na de inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. 


Datum en tijdstip

De casusmiddag "HRM in de praktijk!" wordt gehouden op vrijdag 19 mei. De deur gaat om 14.00 uur open (inloop). De workshop begint om 14.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een borrel. De locatie van de workshop is de Fruittuin van West, Tom Schreursweg 48, 1067 MC in Amsterdam.

VOOR DE PRIJS HOEFT U HET ECHT NIET TE LATEN!

U kunt bij de Ardent Academy deze workshop volgen voor € 95,00 exclusief BTW, inclusief koffie, thee, fris, broodjes en uiteraard een borrel.