•  
  •  
  •  
  •  

Partner - Winkelhier.nu

Winkel hier nu! Weet als eerste wat er speelt bij jouw favoriete winkel in de buurt. Vind direct alle lokale aanbiedingen, promoties of evenementen en kom in actie! Voor je dagelijkse boodschappen, modeartikelen, een avondje uit en nog veel meer. Onze winkeliers zorgen er voor dat kortstondig en krachtig voordeel nu binnen handbereik is.

Op zaterdag 23 en 30 augustus vond in de gemeente Castricum de lancering plaats van Winkelhier.nu. Winkelhier.nu presenteerde het nieuwe landelijke retailconcept. Het retailconcept bestaat uit een website en een app en biedt de inwoners van de gemeente de mogelijkheid rechtstreeks geïnformeerd te worden door de lokale winkeliers en ondernemers over actuele promoties, aanbiedingen en evenementen.


De initiatiefnemers van Winkelhier.nu zijn de Castricummers Rob van der Beek en Theo Dijkstra. Hoewel beiden niet werkzaam zijn in de detailhandel hebben beiden wel veel affiniteit daarmee:

Rob van der Beek komt uit een ondernemersgezin. Zijn ouders hebben jarenlang een doe-het-zelf-winkel gehad in winkelcentrum Geesterduin en zodoende weet hij goed welke ontwikkelingen zich in de detailhandel afspelen. Ontwikkelingen die hem zorgen baren en die hij met Winkelhier.nu wil doorbreken

Theo Dijkstra wil de klanten weer naar de fysieke winkel trekken en daarmee ook de leegstand in winkelgebieden te lijf gaan. Dat is goed voor de lokale winkelier en geeft een impuls aan de leefbaarheid. Het woord collectiviteit speelt hierin een belangrijke rol. Met z’n allen de schouders eronder.

Het doel is om alle inwoners en bezoekers van de gemeente Castricum o.a. middels promotie teams en bannering bekend te laten worden met dit concept. Daarna wordt Winkelhier.nu gelanceerd in de omliggende gemeenten.

De oplossing van Winkelhier.nu beperkt zich niet tot winkeliers, maar is ook een platform voor restaurants, hotels, sportscholen, bioscopen en nog veel meer.

De introductie